Wij zijn een gespecialiseerd werving-, selectie- en detacheringsbureau voor medisch specialisten. Onze focus ligt op vacatures voor medisch professionals bij GGZ-instellingen, in zowel tijdelijke als in vaste dienst.

Altijd de juiste vacature

Wij bieden de juiste vacature voor u als medisch professional. Vakkundig, op maat en met respect voor alle belangen brengen wij de professional en zorginstelling zorgvuldig bij elkaar in een bij voorbaat geslaagde match.

Uw medische expertise is gewenst

In Nederland is een groot aantal GGZ-instellingen waar medisch professionals werken en die regelmatig op zoek zijn naar uw expertise. Werkvelden waarvoor Arts & Bemiddeling werft en selecteert, zijn bijvoorbeeld:

  • verslaving
  • autisme
  • ouderenpsychiatrie
  • jongerenpsychiatrie
Wij hebben kennis van zaken

Wij werken uitsluitend met erkende specialisten op het terrein van werving & selectie. Door onze actuele kennis van en inzicht in de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers weten wij wat er nodig is voor de juiste match tussen de kandidaten en de ziekenhuizen en instellingen.

Vertrouwen en integriteit staan bij ons voorop

In onze visie en bij ons handelen gaan wij uit van dezelfde ethiek zoals die in de medische wereld geldt: vertrouwen, vakkundigheid en het correct omgaan met vertrouwenszaken.

Wilt u door ons gebeld worden?

Tijdens kantooruren nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bel mij